Sayfalar

5 Mart 2015 Perşembe

Gazetenin kullanılmış peçete hali: TARAF

Bir dönemin proje gazetesi TARAF yalan haberler ile gündemi sarsmıştı. Bu haberler ve ardından gelen Ergenekon-Balyoz-Casusluk davaları sebebiyle onlarca insan tutuklandı. Sahte belgelerle açılan davalar düştü. Belgeleri Taraf'ta yayınlayan Mehmet Baransu tutuklanınca eski çamaşırlar ortaya dökülüyor: Ahmet Altan, Yasemin Çongar, Yıldıray Oğur... Akıl babaları Murat Belge, Hasan Cemal ve benim unutup sizin anımsadığınız oncası... Ülkelerini sevmiyorlar, insanlarını hiç sevmiyorlar.
belirtiler‏@belirtiler 
Türkiye'nin yapmacık, yaltak medya dünyasının nadide 'birey'leri birbirine düşmüş. Laf atan atana... İzliyoruz, hep birlikte...
14:35 - 04 Mar 2015
belirtiler ‏@belirtiler 
Yıllarca "kaba-cahil askerler" karşısında; "özgürlüğün, insan hak-hukukunun savunucusu"(!) bu adamların sözleri ve acılı yazıları ile büyüdük.
belirtiler ‏@belirtiler 
Bunlar "batılı misyonların" görevlileri olarak yetiştiler. Ahmak, kibirli çevreleri ile çalıştılar. Vücutları bu ülkede, kafaları batıdaydı.
belirtiler ‏@belirtiler 
Türkiye halklarına ve gücüne, batıya güvendikleri kadar güvenmediler. Her bir muhalif, ezilmiş grup batılılar adına kaleye atılan taştı.
belirtiler ‏@belirtiler 
Para, burs, kurs aldılar. İngilizce biliyorlar, çoğu kolej mezunu ve eski solcu. Hiçbir zaman halkçı, halk için dertleri olmadı. Kendileri "herşey"di.
belirtiler ‏@belirtiler 
Diasporaları, İslamcıları, sermayeyi seviyorlar. Çünkü bu çevrelerin siyasi güçleri-hegemonyaları, en önemlisi para ve olanakları var.
belirtiler ‏@belirtiler 
Sonra gelsin: Gazetede köşe, TV'de program, üniversitede kürsü, uzmanlık, yardımcılık, danışmanlık... Gelsin paralar, satılmayan kitaplar.
belirtiler ‏@belirtiler 
Eğer maaşınızı Hitler verseydi, bir süre sonra gazete-tv'de onun iyi yanlarını bulup anlatırdınız. Korkudan değil, aldığınız paranın karşılığıdır bu.
belirtiler ‏@belirtiler 
Bu ülkede Hitler yok, Uzun Adam var, Okyanus Ötesinden faaliyet gösteren çete var, AB/D fonları, ucuzcu-yağmacı Sermaye var. Var oğlu var!
belirtiler ‏@belirtiler 
Kürt, Ermeni, Yahudi ve İslamcıların haksızlığa uğradığını tespit ederler. Ama Aleviler darbe destekçisi, celladını seven olur. Neden?
belirtiler ‏@belirtiler 
Çünkü Alevilerin bu gazeteci, yazar (YAE'çi) tayfasına verecek gazete köşesi, tv'si, kürsüsü, parası, siyasi gücü, diasporası, salonları yoktur.
belirtiler ‏@belirtiler 
Parası, gücü olan herkesten yana olup herkesi savunabilirler. Yeter ki şöhretlerine şöhret katsın, satmayan kitapları topluca alınsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder